Ми відкриємось Сьогодні о 12:00
КУХНЯ
БРУСКЕТИ
БРУСКЕТА З РОСТБІФОМ
260 UAH
Хрустка біла чіабата з трюфельним крем-сиром. На ній - ростбіф із яловичої вирізки запеченої до ступеня Medium Rare. Доповнюють композицію пікантні томати чері кімчі — для яскравого смакового акценту.
170г
БРУСКЕТА З РОСТБІФОМ
БРУСКЕТА З КРЕВЕТКОЮ
240 UAH
Підсушена біла чіабата з ніжним крем-сиром, збитим із в’яленими томатами, свіжим шпинатом, вершками та пікантним перцем чилі. Завершуємо брускету соковитими бланшованими креветками в імбирному маринаді та яскравим акцентом — броколі кімчі.
170г
БРУСКЕТА З КРЕВЕТКОЮ
БРУСКЕТИ З ЛОСОСЕМ
250 UAH
Дві хрусткі чіабати з ніжним гуакомоле, соковитими томатами та делікатним слабосоленим лососем. Завершує композицію мікрозелень і вишуканий акцент бальзамічного крему.
150г
БРУСКЕТИ З ЛОСОСЕМ
БРУСКЕТИ З ПРОШУТО
230 UAH
Дві хрусткі чіабати з фірмовим соусом на основі майонезу, сиром Дорблю, запеченою грушею та тонко нарізаним прошуто. Смакову композицію доповнює свіжа мікрозелень і делікатний бальзамічний крем. Гармонія солодкого, солоного й пряного.
160г
БРУСКЕТИ З ПРОШУТО
ЗАКУСКИ
ВІТЕЛЛО ТОННАТО
380 UAH
Тонкі слайси ніжного ростбіфу з яловичої вирізки, запеченої до ідеального Medium Rare. Подаємо під фірмовим соусом Тоннато. Завершують страву каперси, кімчі з томатів чері, мікрогрін та делікатна стружка пармезану.
120г
ВІТЕЛЛО ТОННАТО
ПЕЧЕНІ ПЕРЦІ ТОННАТО
330 UAH
Солодкі болгарські перці, запечені до м’якості, очищені та нарізані. Подаємо з ніжним фірмовим соусом Тоннато. Завершують страву кремова фета та свіжий мікрогрін — для балансу смаку.
200г
ПЕЧЕНІ ПЕРЦІ ТОННАТО
ТАРТАР З ТЕЛЯТИНИ
380 UAH
Тартар із яловичої вирізки, дрібно нарізаний, з маринованими корнішонами та цибулею марс. Заправлений соусом понзу, шріраче та кетчупом — для вдалого балансу пряності та умамі. Подається на подушці з фірмового соусу Цезар із пармезаном, анчоусами та діжонською гірчицею. Додаткові акценти — хрумкий чорний хліб, слайси перцю чилі, зелена олія, стружка пармезану та мікрогрін.
210г
ТАРТАР З ТЕЛЯТИНИ
ТАРТАР З ЛОСОСЯ
380 UAH
Соковитий лосось у дуеті з кремовим авокадо, ікрою тобіко та ніжним трюфельним айолі. Усе доповнює соєво-гірчична заправка й соус понзу, що створює гармонію смаку з азійським акцентом. Подається з хрусткими чіпсами з чіабати.
150/35г
ТАРТАР З ЛОСОСЯ
ТАРТАР З ТУНЦЯ
380 UAH
Охолоджене філе тунця, нарізане й заправлене трюфельним вінегретом — на основі трюфельної пасти, оливкової олії, лимонного фрешу, соєвого соусу, гірчиці та бальзамічного оцту. Подаємо на подушці трюфельного айолі з пікантним чері кімчі, скибкою лайма, мікрогріном та хрусткими чіпсами з чіабати.
220г
ТАРТАР З ТУНЦЯ
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ
450 UAH
Тонко нарізані слайси яловичої вирізки, щедро скроплені вишуканим трюфельним вінегретом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, соєвим соусом, солодкою гірчицею, медом та трюфельною пастою. Подається з каперсами, свіжою руколою, печерицями, крихтою з пармезану та мікрогріном.
160г
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ
ПЛАТО АНТИПАСТО
550 UAH
Преміальна добірка сиров’ялених делікатесів: прошутто, пікантна ковбаса чорізо та класична мілано. У дуеті — вишукані сири: кремовий камамбер, витончений дорблю та козячий сир із пажитником. Подаємо з оливками каламата, медом і доповнюєм паличками грісіні.
250г
ПЛАТО АНТИПАСТО
ПАШТЕТ З КУРЯЧОЇ ПЕЧІНКИ
220 UAH
Ніжний паштет на основі курячої печінки, вершкового масла, тим’яну, обсмаженої цибулі та моркви. Подається з джемом із томатів чері, апельсиновою цедрою та нотками кориці. Доповнений підсушеним хлібом, зеленою олією, кеш’ю та мікрогріном — для гармонії смаку й текстур.
200г
ПАШТЕТ З КУРЯЧОЇ ПЕЧІНКИ
ФІЛЕ ОСЕЛЕДЦЯ
220 UAH
Філе оселедця мариноване в ароматній олії з діжонською гірчицею та перцем. Подається з маринованою червоною цибулею, хрумкою смаженою картоплею та грінками. Завершують подачу мікрогрін і слайси перцю чилі — для пікантного акценту.
280г
ФІЛЕ ОСЕЛЕДЦЯ
ОВОЧІ КІМЧІ
160 UAH
Бланшовані броколі та стручкова квасоля, заправлені пряним кімчі-соусом із міріном, рисовим оцтом та морською сіллю. У поєднанні — чері томати кімчі, що проходять легку бланшировку та маринуються в соусі чімчі з додаванням міріну, зелені, соусу теріякі та спецій. Яскравий, свіжий та зухвалий смак із корейським акцентом.
180г
ОВОЧІ КІМЧІ
ОЛИВКИ КАЛАМАТА
190 UAH
Соковиті темно-фіолетові оливки з грецького півдня з насиченим, трохи винним смаком. Ідеальні до вина, коктейлю або просто як легка закуска для повільного вечора на терасі.
100г
ОЛИВКИ КАЛАМАТА
РОЛИ
ФІЛАДЕЛЬФІЯ XL
620 UAH
Лосось, вугор, крем-сир та огірок — у класичному поєднанні, яке стало легендою. Великий формат для великого задоволення. Подається з васабі та маринованим імбиром.
500г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ XL
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ВУГРЕМ
490 UAH
Вугор, крем-сир, огірок і рис — у дуеті з соусом унагі та кунжутом. Насичений, збалансований, преміальний смак. Подається з васабі та маринованим імбиром.
400г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ВУГРЕМ
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ТУНЦЕМ
460 UAH
Ніжний тунець, крем-сир, хрусткий огірок та рис. Чистий, легкий смак у мінімалістичному виконанні. Подається з васабі та імбиром.
400г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ТУНЦЕМ
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ЛОСОСЕМ
490 UAH
Лосось, крем-сир, авокадо й рис — бездоганне поєднання смаків. Подається з васабі та маринованим імбиром.
400г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ЛОСОСЕМ
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З КРЕВЕТКОЮ
460 UAH
Тигрова креветка, крем-сир, огірок та ікра тобіко. Ніжний, хрусткий і делікатний смак у кожному шматочку. Подається з васабі та маринованим імбиром.
400г
ФІЛАДЕЛЬФІЯ З КРЕВЕТКОЮ
ХОККАЙДО
Від 350 UAH
Рис, крем-сир, авокадо, огірок, майонез та ікра тобіко. Обирай начинку: лосось, тунець, вугор або креветка. Подається з васабі та імбиром.
350г
ХОККАЙДО
СПРІНГ РОЛИ
СПРІНГ РОЛ З ТУНЦЕМ
330 UAH
Тунець, айсберг, авокадо, огірок, болгарський перець та крем-сир — у прозорому рисовому папері. Подається з соусом світ чилі.
230г
СПРІНГ РОЛ З ТУНЦЕМ
СПРІНГ РОЛ З ЛОСОСЕМ
330 UAH
Лосось, айсберг, авокадо, огірок, болгарський перець і крем-сир у рисовому папері. Легко, свіжо, з азійським соусом світ чилі.
230г
СПРІНГ РОЛ З ЛОСОСЕМ
СПРІНГ РОЛ З КРЕВЕТКОЮ
330 UAH
Маринована креветка, хіяші вакаме, авокадо, овочі та крем-сир у рисовому папері. Легка азійська закуска з соусом світ чилі.
230г
СПРІНГ РОЛ З КРЕВЕТКОЮ
ПОКЕ
ПОКЕ З ВУГРЕМ
480 UAH
Рис, вугор у соусі унагі, авокадо, огірок, боби едамаме, манго та хіяші вакаме. Завершено кунжутом і балансом солодкого, свіжого й умамі-смаку.
400г
8
ПОКЕ З ВУГРЕМ
ПОКЕ З ТУНЦЕМ
470 UAH
Тунець, рис, васабі-дресинг, авокадо, огірок, боби едамаме, манго та хіяші вакаме. Свіжий, пікантний та збалансований.
400г
8
ПОКЕ З ТУНЦЕМ
ПОКЕ З ЛОСОСЕМ
420 UAH
Лосось, рис, васабі-дресинг, авокадо, огірок, едамаме, манго та хіяші вакаме. Гармонія текстур і смаків — свіжа, яскрава, азійська.
400г
8
ПОКЕ З ЛОСОСЕМ
ПОКЕ З КРЕВЕТКОЮ
410 UAH
Маринована креветка, рис, авокадо, огірок, едамаме, манго та хіяші вакаме. Соковита основа, свіжі акценти та тропічна легкість.
400г
8
ПОКЕ З КРЕВЕТКОЮ
САЛАТИ
САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ
310 UAH
Свіже листя ромену, делікатно вкрите соусом на основі анчоусів, яєчних жовтків, вершків і пармезану. Ніжне філе курки су-від підрум’янене до золотистої скоринки. У супроводі перепелиних яєць, чері, витриманого пармезану та хрустких чіпсів з чіабати.
300г
САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ
САЛАТ ЦЕЗАР З КРЕВЕТКОЮ
350 UAH
Свіжий ромен у фірмовому соусі на основі анчоусів, жовтків і пармезану — ніжний, насичений, з яскравим післясмаком. Гарячі креветки в хрусткій панко-паніровці додають текстури та витонченості. У складі — перепелині яйця, томати чері та хрусткі чіпси з чіабати.
260г
САЛАТ ЦЕЗАР З КРЕВЕТКОЮ
САЛАТ З ТЕЛЯТИНОЮ
350 UAH
Мікс зелені — мангольд, бебі шпинат, меррі, рукола та листя буряка — заправлений темним вінегретом із французькою гірчицею, бальзамічним оцтом і соєвим соусом. Додані соковиті томати чері, обсмажена стручкова квасоля та ніжний ростбіф. Завершуємо подачу крихтою пармезану — для глибини смаку та текстурного контрасту.
220г
САЛАТ З ТЕЛЯТИНОЮ
САЛАТ З ПРОШУТО
370 UAH
Свіжий мікс салатів з тонкими слайсами прошуто, карамелізованою грушею та малиновим кюлі. Завершує композицію хрусткий кеш’ю та фірмовий соус на основі майонезу. Легкий, ароматний, із балансом солодкого й солоного.
230г
САЛАТ З ПРОШУТО
САЛАТ З ТУНЦЕМ
380 UAH
Мікс салатів під екзотичним соусом манго з нотками апельсину, лимону, солодкого чилі та соєвого соусу. Доповнений тунцем у кунжутній скоринці, соковитими томатами чері, філе апельсина, фізалісом та кунжутом.
250г
САЛАТ З ТУНЦЕМ
САЛАТ ГРЕЦЬКИЙ
250 UAH
Соковиті томати, хрусткі огірки, солодкий болгарський перець і червона цибуля в поєднанні з маслинами Каламата та ніжною фетою. Заправлений ароматним грецьким соусом з оливкової олії, прованських трав, орегано та подрібнених волоських горіхів.
270г
САЛАТ ГРЕЦЬКИЙ
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
ПОПКОРН З КРЕВЕТОК
420 UAH
Хрусткі креветки у клярі з пікантним соусом спайс айолі. Подаються на гуакамоле з авокадо, томатів, соєвого соусу й червоної цибулі. Ідеальна азійська закуска з гострою нотою.
200г
ПОПКОРН З КРЕВЕТОК
КРЕВЕТКИ В ПАНІРОВЦІ ПАНКО
290 UAH
Тигрові креветки у хрусткій паніровці панко, обсмажені до золотистої скоринки. Подаються зі спайсі соусом.
180г
КРЕВЕТКИ В ПАНІРОВЦІ ПАНКО
ОЛАДКИ З ЦУКІНІ
280 UAH
Ніжні оладки з цукіні обсмажені до золотистої скоринки. Подаємо з крем-сиром, слабосоленим лососем та мікрогріном — легка, делікатна страва з балансом свіжості та кремової текстури.
280г
ОЛАДКИ З ЦУКІНІ
СИРНІ ПАЛИЧКИ
210 UAH
Рум’яні палички з тягучої моцарели в хрусткій панко-паніровці. Подаються з журавлинним соусом — контраст, що закохує з першого шматочка. Ідеальна закуска для легкого аперитиву.
150/30г
СИРНІ ПАЛИЧКИ
БАКЛАЖАНИ ТЕМПУРА
270 UAH
Соковитий баклажан у клярі з коріандрово-часниковим соусом та світ чилі. Подається з обсмаженим арахісом і скибкою лайма. Хрустко, пряно, незвично.
200г
БАКЛАЖАНИ ТЕМПУРА
СМАЖЕНИЙ СИР ТОФУ
290 UAH
Азійська класика: тофу в клярі, глазурований пряним соусом на основі перцю. Гаряча закуска з м’яким післясмаком.
220г
СМАЖЕНИЙ СИР ТОФУ
СУПИ
ТОМ ЯМ
450 UAH
Класичний тайський суп із глибоким, багатошаровим смаком. Гостра паста том ям поєднується з ніжним кокосовим молоком і курячим бульйоном. У тарілці — тигрова креветка, кальмар, мідії, чері томати та гриби шиітаке. Подається з рисом та лаймом для балансу й свіжості.
500г
Гостре
ТОМ ЯМ
ТОМ КА
450 UAH
Ніжний тайський суп на курячому бульйоні з кокосовим молоком і пастою Том Ка. У складі — соковите куряче стегно, печериці, гливи, чері томати та тростинний цукор. Легкий, пряний і делікатно солодкуватий — ідеальний для знайомства з тайською кухнею.
400г
Середньо-гострий
ТОМ КА
БОРЩ З КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
360 UAH
Українська класика з вишуканим акцентом! Насичений борщ із каре молодої телятини, запеченим у хоспері, що додає страві особливого аромату. Подається з генеральським салом, сметаною, хрусткими грінками, хроном та гірчицею.
350/120/100г
БОРЩ З КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
ОКРИХІТКА
250 UAH
Авторська інтерпретація класичної окрошки. У складі — тонко нарізані варені яйця, свіжий огірок, редис, куряче філе сувід і ніжний телячий ростбіф. Подається з кропом і зеленою цибулею. Заправка — на основі жовтка, грецького йогурту, айрану, хрону, лимонного фрешу, домашнього майонезу, гірчиці та мінеральної води.
350г
ОКРИХІТКА
ОСНОВНІ СТРАВИ З РИБИ
ФІЛЕ ЛОСОСЯ
650 UAH
Ніжний томлений лосось, приготований у травах, що надає йому особливого аромату. Подається на запеченому рисі басматі з вершковим маслом та бейбі шпинатом. Завершує страву соус гранатовий теріякі, який додає витонченого смаку.
330г
ФІЛЕ ЛОСОСЯ
ФІЛЕ ДОРАДО
610 UAH
Запечене філе дорадо зі шпинатом і вершковим маслом. Подається з бланшованими броколі та пармезаном. Легке, делікатне й збалансоване.
280г
ФІЛЕ ДОРАДО
СТЕЙК З ТУНЦЯ
610 UAH
Філе тунця в кунжутній скоринці, обсмажене до ідеальної просмажки rare. Подається з овочами вок - морквою, броколі, стручковою квасолею та солодким перцем, приготованими з соєвим соусом, теріякі, кімчі та солодким чилі.
160/150г
СТЕЙК З ТУНЦЯ
ОСНОВНІ CТРАВИ З ПТИЦI
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
350 UAH
Куряче філе, мариноване зі спеціями, начинене вершковим крем-сиром і пікантною горгонзолою. Загортається у ніжний рулет, панірується у панко-сухарях і обсмажується до хрусткої золотистої скоринки у фритюрі. Подається на кільці з оксамитового картопляного пюре, доповнюється зеленим маслом і мікрогріном.
180/150г
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
ОСНОВНІ СТРАВИ З М'ЯСА
КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
550 UAH
Каре телятини, мариноване у поєднанні ворчестера, соусу кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій, обсмажується до ідеальної скоринки в хоспері. Подається на соусі гранатовий теріякі — з нотами наршарабу, устриць, бальзаміку та чорного перцю.
300г
КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
ФІЛЕ МІНЬЙОН
850 UAH
Стейк з яловичої вирізки, маринований у поєднанні ворчестера, кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій, обсмажений у хоспері до бажаного ступеня прожарювання. Подається з овочами вок — броколі, морква, стручкова квасоля та солодкий перець у глазурі з соєвого, теріякі, кімчі та солодкого чилі соусів. Доповнений ароматним трюфельним соусом.
160/60/120г
ФІЛЕ МІНЬЙОН
СТЕЙК З ТЕЛЯТИНИ
320 UAH
Стейк із молочної телятини, маринований у пряній суміші ворчестера, кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій. Обсмажується в хоспері до карамелізованої скоринки. Подається з ароматним гранатовим теріякі, зеленим маслом, мікрогріном та слайсами чилі для пікантного акценту.
100г
СТРАВА ВАГОВА
ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100г
СТЕЙК З ТЕЛЯТИНИ
ФУНЧОЗА, ЛОКШИНА ТА РИС
ФУНЧОЗА З МОРЕПРОДУКТАМИ
380 UAH
Скляна локшина з тигровою креветкою, кальмаром, мідіями, овочами та деревним грибом. Азійський соус дзен, соєвий дресинг і кунжутне масло — для глибокого аромату та насиченого смаку.
300г
ФУНЧОЗА З МОРЕПРОДУКТАМИ
ФУНЧОЗА З ТЕЛЯТИНОЮ
380 UAH
Ніжна телятина в поєднанні зі скляною локшиною, овочами та грибами в ароматному соусі дзен.
300г
ФУНЧОЗА З ТЕЛЯТИНОЮ
ФУНЧОЗА З КУРКОЮ
320 UAH
Курка, овочі, скляна локшина та соус дзен — збалансоване поєднання смаків з азійським характером. Пряно, соковито та смачно.
300г
ФУНЧОЗА З КУРКОЮ
ЛОКШИНА УДОН З МОРЕПРОДУКТАМИ
380 UAH
Пшенична локшина удон з тигровою креветкою, м’ясом мідій, болгарським перцем, морквою, цибулею та деревним грибом. Готується з додаванням часнику, соусу дзен, соєвого соусу та кунжутного масла. Гаряча, пряна й насичена азійська страва.
300г
ЛОКШИНА УДОН З МОРЕПРОДУКТАМИ
ЛОКШИНА УДОН З ТЕЛЯТИНОЮ
360 UAH
Пшенична локшина удон з телячою вирізкою, болгарським перцем, морквою, цибулею, деревним грибом та часником. Приготовано з соусом дзен, соєвим соусом і кунжутним маслом.
300г
ЛОКШИНА УДОН З ТЕЛЯТИНОЮ
ЛОКШИНА УДОН З КУРКОЮ
330 UAH
Пшенична локшина удон з курячим стегном, болгарським перцем, морквою, цибулею, деревним грибом і часником. Готується з соусом дзен, соєвим соусом і кунжутним маслом.
300г
ЛОКШИНА УДОН З КУРКОЮ
РИС СМАЖЕНИЙ З МОРЕПРОДУКТАМИ
360 UAH
Мікс морепродуктів — креветка, кальмар, мідії — у поєднанні з овочами, яйцем і запашним рисом. Баклажани, цукіні, печериці, соєвий соус і кунжутне масло — все як в азійському стріт-фуді, тільки на терасі.
330г
РИС СМАЖЕНИЙ З МОРЕПРОДУКТАМИ
РИС СМАЖЕНИЙ З КУРКОЮ
290 UAH
Соковите куряче стегно в поєднанні з овочами — болгарським перцем, морквою, баклажанами, цукіні, печерицями та цибулею. Обсмажено з курячим яйцем, соєвим соусом та кунжутним маслом.
330г
РИС СМАЖЕНИЙ З КУРКОЮ
ПАСТА & РАВІОЛІ
ПАСТА KАРБОНАРА
290 UAH
Класичні спагетті аль денте в соусі з обсмаженого бекону, цибулі, часнику та петрушки, доповнені білим вином і курячим бульйоном. Завершення — вершки, яєчний жовток і тертий пармезан для шовковистої текстури. Подається з мікрогріном для свіжого акценту.
300г
ПАСТА KАРБОНАРА
ТАЛЬЯТЕЛЕ З ЛОСОСЕМ
350 UAH
Паста тальятеле аль денте в ніжному вершковому соусі з обсмаженим лососем, рибним бульйоном і вишуканим рибним соусом. Подається з тертим пармезаном, кедровими горіхами, краплями зеленої олії та мікрогріном.
280г
ТАЛЬЯТЕЛЕ З ЛОСОСЕМ
РАВІОЛІ З ГРИБАМИ
320 UAH
Равіолі власного виробництва з чорного тіста на основі борошона Семоли, жовтка та чернила каракатиці — з начинкою з білих грибів, печериць та цибулі порей, тушкованих у білому вині з вершками та часником. Подаються з ніжним вершковим соусом із трюфельною пастою та печерицями. Завершення — крихта пармезану та аромат трюфеля в кожному штриху.
310г
РАВІОЛІ З ГРИБАМИ
ГАРНІРИ
КАРТОПЛЯНІ ДІПИ
150 UAH
Золотиста смажена картопля з хрусткою скоринкою та ніжною серединою. Подається з димним соусом BBQ.
170/50г
КАРТОПЛЯНІ ДІПИ
ПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ
150 UAH
Запечена скибочками до рум’яної скоринки зі спеціями - часником, паприкою, сіллю та чорним перцем.
150г
ПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ
ОВОЧІ ГРИЛЬ
220 UAH
Асорті овочів — кукурудза, болгарський перець, печериці, баклажан, цукіні та томати — маринується в ароматному міксі соєвого соусу, винного оцту, часнику, петрушки та спецій. Обсмажуються на грилі до легкої карамелізації, зберігаючи природну соковитість та смак.
200г
ОВОЧІ ГРИЛЬ
ДЕСЕРТИ
ТІРАМІСУ
250 UAH
Класичний італійський десерт у нашій авторській інтерпретації: ніжний мус на основі маскарпоне, вершків та курячого яйця, прошарований савоярді, просоченим кавою американо з коньяком та ромом. Завершення — легка маракуйова піна з апельсиновим соком і ноткою екзотики. Подається з сезонними ягодами, какао та свіжою м’ятою.
190г
ТІРАМІСУ
ЧІА-ПУДИНГ
210 UAH
Ніжний пудинг із насіння чіа, настояний на кокосовому молоці з ванільним цукром. Подається з пюре з манго та маракуї, доповнений свіжими сезонними ягодами та м’ятою. Ідеальний легкий десерт із тропічним акцентом.
180г
ЧІА-ПУДИНГ
КРЕМ-БРЮЛЕ
210 UAH
Холодне вершкове суфле з ароматною карамельною скоринкою.
130г
КРЕМ-БРЮЛЕ
БРАУНІ
230 UAH
Ніжне шоколадне брауні, приготоване з комбінацією білого, молочного та чорного шоколаду, вершкового масла та какао. Подається посипаним цукровою пудрою, прикрашеним свіжими сезонними ягодами, м’ятою та кулькою класичного пломбіру для повного десертного задоволення.
150г
БРАУНІ
МОРОЗИВО
70 UAH
ванільне | ягідне | шоколадне
50г
МОРОЗИВО
КОКТЕЙЛІ
БАР
ВИНА КЕЛИХАМИ
ВИННА КАРТА
ПРОПОЗИЦІЇ & ЗНИЖКИ
Пропозиції та знижки не сумуються!