В закладі
З 12:00 до 23:00
Меню:
КУХНЯ
АЗІЯ
КОКТЕЙЛІ
БАР
ВИНА КЕЛИХАМИ
ВИННА КАРТА
ПРОПОЗИЦІЇ & ЗНИЖКИПропозиції та знижки не сумуються!
КУХНЯ
БРУСКЕТИ
БРУСКЕТА З РОСТБІФОМ
250 ₴
Хрустка біла чіабата з трюфельним крем-сиром. На ній - ростбіф із яловичої вирізки запеченої до ступеня Medium Rare. Доповнюють композицію пікантні томати чері кімчі — для яскравого смакового акценту.
170г
БРУСКЕТА З РОСТБІФОМ
БРУСКЕТА З КРЕВЕТКОЮ
250 ₴
Підсушена біла чіабата з ніжним крем-сиром, збитим із в’яленими томатами, свіжим шпинатом, вершками та пікантним перцем чилі. Завершуємо брускету соковитими бланшованими креветками в імбирному маринаді та яскравим акцентом — броколі кімчі.
170г
БРУСКЕТА З КРЕВЕТКОЮ
БРУСКЕТИ З ЛОСОСЕМ
250 ₴
Дві хрусткі чіабати з ніжним гуакомоле, соковитими томатами та делікатним слабосоленим лососем. Завершує композицію мікрозелень і вишуканий акцент бальзамічного крему.
150г
БРУСКЕТИ З ЛОСОСЕМ
БРУСКЕТИ З ПРОШУТО
250 ₴
Дві хрусткі чіабати з фірмовим соусом на основі майонезу, сиром Дорблю, запеченою грушею та тонко нарізаним прошуто. Смакову композицію доповнює свіжа мікрозелень і делікатний бальзамічний крем. Гармонія солодкого, солоного й пряного.
160г
БРУСКЕТИ З ПРОШУТО
ЗАКУСКИ
ВІТЕЛЛО ТОННАТО
380 ₴
Тонкі слайси ніжного ростбіфу з яловичої вирізки, запеченої до ідеального Medium Rare. Подаємо під фірмовим соусом Тоннато. Завершують страву каперси, кімчі з томатів чері, мікрогрін та делікатна стружка пармезану.
120г
ВІТЕЛЛО ТОННАТО
ПЕЧЕНІ ПЕРЦІ ТОННАТО
310 ₴
Солодкі болгарські перці, запечені до м’якості, очищені та нарізані. Подаємо з ніжним фірмовим соусом Тоннато. Завершують страву кремова фета та свіжий мікрогрін — для балансу смаку.
200г
ПЕЧЕНІ ПЕРЦІ ТОННАТО
ТАРТАР З ТЕЛЯТИНИ
390 ₴
Тартар із яловичої вирізки, дрібно нарізаний, з маринованими корнішонами та цибулею марс. Заправлений соусом понзу, шріраче та кетчупом — для вдалого балансу пряності та умамі. Подається на подушці з фірмового соусу Цезар із пармезаном, анчоусами та діжонською гірчицею. Додаткові акценти — хрумкий чорний хліб, слайси перцю чилі, зелена олія, стружка пармезану та мікрогрін.
210г
ТАРТАР З ТЕЛЯТИНИ
ТАРТАР З ЛОСОСЯ
390 ₴
Соковитий лосось у дуеті з кремовим авокадо, ікрою тобіко та ніжним трюфельним айолі. Усе доповнює соєво-гірчична заправка й соус понзу, що створює гармонію смаку з азійським акцентом. Подається з хрусткими чіпсами з чіабати.
150/35г
ТАРТАР З ЛОСОСЯ
ТАРТАР З ТУНЦЯ
390 ₴
Охолоджене філе тунця, нарізане й заправлене трюфельним вінегретом — на основі трюфельної пасти, оливкової олії, лимонного фрешу, соєвого соусу, гірчиці та бальзамічного оцту. Подаємо на подушці трюфельного айолі з пікантним чері кімчі, скибкою лайма, мікрогріном та хрусткими чіпсами з чіабати.
220г
ТАРТАР З ТУНЦЯ
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ
450 ₴
Тонко нарізані слайси яловичої вирізки, щедро скроплені вишуканим трюфельним вінегретом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, соєвим соусом, солодкою гірчицею, медом та трюфельною пастою. Подається з каперсами, свіжою руколою, печерицями, крихтою з пармезану та мікрогріном.
160г
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ
ПЛАТО АНТИПАСТО
550 ₴
Преміальна добірка сиров’ялених делікатесів: прошутто, пікантна ковбаса чорізо та класична мілано. У дуеті — вишукані сири: кремовий камамбер, витончений дорблю та козячий сир із пажитником. Подаємо з оливками каламата, медом і доповнюєм паличками грісіні.
250г
ПЛАТО АНТИПАСТО
ПАШТЕТ З КУРЯЧОЇ ПЕЧІНКИ
230 ₴
Ніжний паштет на основі курячої печінки, вершкового масла, тим’яну, обсмаженої цибулі та моркви. Подається з джемом із томатів чері, апельсиновою цедрою та нотками кориці. Доповнений підсушеним хлібом, зеленою олією, кеш’ю та мікрогріном — для гармонії смаку й текстур.
200г
ПАШТЕТ З КУРЯЧОЇ ПЕЧІНКИ
ФІЛЕ ОСЕЛЕДЦЯ
230 ₴
Філе оселедця мариноване в ароматній олії з діжонською гірчицею та перцем. Подається з маринованою червоною цибулею, хрумкою смаженою картоплею та грінками. Завершують подачу мікрогрін і слайси перцю чилі — для пікантного акценту.
280г
ФІЛЕ ОСЕЛЕДЦЯ
ОВОЧІ КІМЧІ
150 ₴
Бланшовані броколі та стручкова квасоля, заправлені пряним кімчі-соусом із міріном, рисовим оцтом та морською сіллю. У поєднанні — чері томати кімчі, що проходять легку бланшировку та маринуються в соусі чімчі з додаванням міріну, зелені, соусу теріякі та спецій. Яскравий, свіжий та зухвалий смак із корейським акцентом.
180г
ОВОЧІ КІМЧІ
ОЛИВКИ КАЛАМАТА
190 ₴
Соковиті темно-фіолетові оливки з грецького півдня з насиченим, трохи винним смаком. Ідеальні до вина, коктейлю або просто як легка закуска для повільного вечора на терасі.
100г
ОЛИВКИ КАЛАМАТА
САЛАТИ
САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ
320 ₴
Свіже листя ромену, делікатно вкрите соусом на основі анчоусів, яєчних жовтків, вершків і пармезану. Ніжне філе курки су-від підрум’янене до золотистої скоринки. У супроводі перепелиних яєць, чері, витриманого пармезану та хрустких чіпсів з чіабати.
260г
САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ
САЛАТ ЦЕЗАР З КРЕВЕТКОЮ
350 ₴
Свіжий ромен у фірмовому соусі на основі анчоусів, жовтків і пармезану — ніжний, насичений, з яскравим післясмаком. Гарячі креветки в хрусткій панко-паніровці додають текстури та витонченості. У складі — перепелині яйця, томати чері та хрусткі чіпси з чіабати.
260г
САЛАТ ЦЕЗАР З КРЕВЕТКОЮ
САЛАТ З ТЕЛЯТИНОЮ
350 ₴
Мікс зелені — мангольд, бебі шпинат, меррі, рукола та листя буряка — заправлений темним вінегретом із французькою гірчицею, бальзамічним оцтом і соєвим соусом. Додані соковиті томати чері, обсмажена стручкова квасоля та ніжний ростбіф. Завершуємо подачу крихтою пармезану — для глибини смаку та текстурного контрасту.
220г
САЛАТ З ТЕЛЯТИНОЮ
САЛАТ З ПРОШУТО
380 ₴
Свіжий мікс салатів з тонкими слайсами прошуто, карамелізованою грушею та малиновим кюлі. Завершує композицію хрусткий кеш’ю та фірмовий соус на основі майонезу. Легкий, ароматний, із балансом солодкого й солоного.
230г
САЛАТ З ПРОШУТО
САЛАТ З ТУНЦЕМ
390 ₴
Мікс салатів під екзотичним соусом манго з нотками апельсину, лимону, солодкого чилі та соєвого соусу. Доповнений тунцем у кунжутній скоринці, соковитими томатами чері, філе апельсина, фізалісом та кунжутом.
250г
САЛАТ З ТУНЦЕМ
САЛАТ З КАВУНОМ
240 ₴
Стиглий кавун, ніжна фета, хрусткий айсберг і трішки синьої цибулі марс. Заправка з бальзамічного оцту, меду та гірчиці додає солодко-пряного акценту, а м’ята дарує літню прохолоду.
290мл
Новинка
САЛАТ З КАВУНОМ
САЛАТ ГРЕЦЬКИЙ
250 ₴
Соковиті томати, хрусткі огірки, солодкий болгарський перець і червона цибуля в поєднанні з маслинами Каламата та ніжною фетою. Заправлений ароматним грецьким соусом з оливкової олії, прованських трав, орегано та подрібнених волоських горіхів.
270г
САЛАТ ГРЕЦЬКИЙ
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
КРЕВЕТКИ В ПАНІРОВЦІ ПАНКО
290 ₴
Тигрові креветки у хрусткій паніровці панко, обсмажені до золотистої скоринки. Подаються зі спайсі соусом.
180г
Середньо-гострий
КРЕВЕТКИ В ПАНІРОВЦІ ПАНКО
ОЛАДКИ З ЦУКІНІ
290 ₴
Ніжні оладки з цукіні обсмажені до золотистої скоринки. Подаємо з крем-сиром, слабосоленим лососем та мікрогріном — легка, делікатна страва з балансом свіжості та кремової текстури.
280г
ОЛАДКИ З ЦУКІНІ
СИРНІ ПАЛИЧКИ
250 ₴
Рум’яні палички з тягучої моцарели в хрусткій панко-паніровці. Подаються з журавлинним соусом — контраст, що закохує з першого шматочка. Ідеальна закуска для легкого аперитиву.
150/30г
СИРНІ ПАЛИЧКИ
СУПИ
БОРЩ З КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
450 ₴
Українська класика з вишуканим акцентом! Насичений борщ із каре молодої телятини, запеченим у хоспері, що додає страві особливого аромату. Подається з генеральським салом, сметаною, хрусткими грінками, хроном та гірчицею.
350/120/100г
БОРЩ З КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
ОКРИХІТКА
250 ₴
Авторська інтерпретація класичної окрошки. У складі — тонко нарізані варені яйця, свіжий огірок, редис, куряче філе сувід і ніжний телячий ростбіф. Подається з кропом і зеленою цибулею. Заправка — на основі жовтка, грецького йогурту, айрану, хрону, лимонного фрешу, домашнього майонезу, гірчиці та мінеральної води.
350г
ОКРИХІТКА
ОСНОВНІ СТРАВИ З РИБИ
ФІЛЕ ЛОСОСЯ
650 ₴
Ніжний томлений лосось, приготований у травах, що надає йому особливого аромату. Подається на запеченому рисі басматі з вершковим маслом та бейбі шпинатом. Завершує страву соус гранатовий теріякі, який додає витонченого смаку.
330г
ФІЛЕ ЛОСОСЯ
ФІЛЕ ДОРАДО
650 ₴
Запечене філе дорадо зі шпинатом і вершковим маслом. Подається з бланшованими броколі та пармезаном. Легке, делікатне й збалансоване.
280г
ФІЛЕ ДОРАДО
СТЕЙК З ТУНЦЯ
630 ₴
Філе тунця в кунжутній скоринці, обсмажене до ідеальної просмажки rare. Подається з овочами вок - морквою, броколі, стручковою квасолею та солодким перцем, приготованими з соєвим соусом, теріякі, кімчі та солодким чилі.
160/150г
СТЕЙК З ТУНЦЯ
ОСНОВНІ CТРАВИ З ПТИЦI
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
350 ₴
Куряче філе, мариноване зі спеціями, начинене вершковим крем-сиром і пікантною горгонзолою. Загортається у ніжний рулет, панірується у панко-сухарях і обсмажується до хрусткої золотистої скоринки у фритюрі. Подається на кільці з оксамитового картопляного пюре, доповнюється зеленим маслом і мікрогріном.
180/150г
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
ОСНОВНІ СТРАВИ З М'ЯСА
КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
650 ₴
Каре телятини, мариноване у поєднанні ворчестера, соусу кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій, обсмажується до ідеальної скоринки в хоспері. Подається на соусі гранатовий теріякі — з нотами наршарабу, устриць, бальзаміку та чорного перцю.
300г
КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
ФІЛЕ МІНЬЙОН
850 ₴
Стейк з яловичої вирізки, маринований у поєднанні ворчестера, кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій, обсмажений у хоспері до бажаного ступеня прожарювання. Подається з овочами вок — броколі, морква, стручкова квасоля та солодкий перець у глазурі з соєвого, теріякі, кімчі та солодкого чилі соусів. Доповнений ароматним трюфельним соусом.
160/60/120г
ФІЛЕ МІНЬЙОН
СТЕЙК NEW YORK
330 ₴
Ціна вказана за 100 грам без термічної обробки. Стей 300-400 грам.

Витриманий мармуровий стейк із яловичої корейки, приготований у хоспері. Соковите м’ясо з насиченим смаком і правильною текстурою. Подається з перцево-вершковим соусом — м’який акцент, який розкриває характер.
100г
СТРАВА ВАГОВА
ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100г
СТЕЙК NEW YORK
СТЕЙК З ТЕЛЯТИНИ
320 ₴
Стейк із молочної телятини, маринований у пряній суміші ворчестера, кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій. Обсмажується в хоспері до карамелізованої скоринки. Подається з ароматним гранатовим теріякі, зеленим маслом, мікрогріном та слайсами чилі для пікантного акценту.
100г
СТРАВА ВАГОВА
ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100г
СТЕЙК З ТЕЛЯТИНИ
СТЕЙК РИБАЙ
310 ₴
Ціна вказана за 100 грам без термічної обробки. Стей 300-400 грам.
100г
СТРАВА ВАГОВА
ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100г
СТЕЙК РИБАЙ
ПАСТА & РАВІОЛІ
ПАСТА KАРБОНАРА
310 ₴
Класичні спагетті аль денте в соусі з обсмаженого бекону, цибулі, часнику та петрушки, доповнені білим вином і курячим бульйоном. Завершення — вершки, яєчний жовток і тертий пармезан для шовковистої текстури. Подається з мікрогріном для свіжого акценту.
300г
ПАСТА KАРБОНАРА
ТАЛЬЯТЕЛЕ З ЛОСОСЕМ
350 ₴
Паста тальятеле аль денте в ніжному вершковому соусі з обсмаженим лососем, рибним бульйоном і вишуканим рибним соусом. Подається з тертим пармезаном, кедровими горіхами, краплями зеленої олії та мікрогріном.
280г
ТАЛЬЯТЕЛЕ З ЛОСОСЕМ
РАВІОЛІ З ГРИБАМИ
330 ₴
Равіолі власного виробництва з чорного тіста на основі борошона Семоли, жовтка та чернила каракатиці — з начинкою з білих грибів, печериць та цибулі порей, тушкованих у білому вині з вершками та часником. Подаються з ніжним вершковим соусом із трюфельною пастою та печерицями. Завершення — крихта пармезану та аромат трюфеля в кожному штриху.
310г
РАВІОЛІ З ГРИБАМИ
ГАРНІРИ
КАРТОПЛЯНІ ДІПИ
150 ₴
Золотиста смажена картопля з хрусткою скоринкою та ніжною серединою. Подається з димним соусом BBQ.
170/50г
КАРТОПЛЯНІ ДІПИ
ПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ
150 ₴
Запечена скибочками до рум’яної скоринки зі спеціями - часником, паприкою, сіллю та чорним перцем.
150г
ПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ
ОВОЧІ ГРИЛЬ
220 ₴
Асорті овочів — кукурудза, болгарський перець, печериці, баклажан, цукіні та томати — маринується в ароматному міксі соєвого соусу, винного оцту, часнику, петрушки та спецій. Обсмажуються на грилі до легкої карамелізації, зберігаючи природну соковитість та смак.
200г
ОВОЧІ ГРИЛЬ
ДЕСЕРТИ
ТІРАМІСУ
250 ₴
Класичний італійський десерт у нашій авторській інтерпретації: ніжний мус на основі маскарпоне, вершків та курячого яйця, прошарований савоярді, просоченим кавою американо з коньяком та ромом. Завершення — легка маракуйова піна з апельсиновим соком і ноткою екзотики. Подається з сезонними ягодами, какао та свіжою м’ятою.
190г
ТІРАМІСУ
ЧІА-ПУДИНГ
210 ₴
Ніжний пудинг із насіння чіа, настояний на кокосовому молоці з ванільним цукром. Подається з пюре з манго та маракуї, доповнений свіжими сезонними ягодами та м’ятою. Ідеальний легкий десерт із тропічним акцентом.
180г
ЧІА-ПУДИНГ
КРЕМ-БРЮЛЕ
200 ₴
Холодне вершкове суфле з ароматною карамельною скоринкою.
130г
КРЕМ-БРЮЛЕ
БРАУНІ
230 ₴
Ніжне шоколадне брауні, приготоване з комбінацією білого, молочного та чорного шоколаду, вершкового масла та какао. Подається посипаним цукровою пудрою, прикрашеним свіжими сезонними ягодами, м’ятою та кулькою класичного пломбіру для повного десертного задоволення.
150г
БРАУНІ
МОРОЗИВО
70 ₴
ванільне | ягідне | шоколадне
50г
МОРОЗИВО
ФРУКТОВА ТАРІЛКА
550 ₴
Наповнення змінюється — дізнавайтесь актуальний склад у офіціанта.
750г
ФРУКТОВА ТАРІЛКА
АЗІЯ
КОКТЕЙЛІ
БАР
ВИНА КЕЛИХАМИ
ВИННА КАРТА
ПРОПОЗИЦІЇ & ЗНИЖКИ
Пропозиції та знижки не сумуються!