Хрустка біла чіабата з трюфельним крем-сиром. На ній - ростбіф із яловичої вирізки запеченої до ступеня Medium Rare. Доповнюють композицію пікантні томати чері кімчі — для яскравого смакового акценту.
Підсушена біла чіабата з ніжним крем-сиром, збитим із в’яленими томатами, свіжим шпинатом, вершками та пікантним перцем чилі. Завершуємо брускету соковитими бланшованими креветками в імбирному маринаді та яскравим акцентом — броколі кімчі.
Дві хрусткі чіабати з ніжним гуакомоле, соковитими томатами та делікатним слабосоленим лососем. Завершує композицію мікрозелень і вишуканий акцент бальзамічного крему.
Дві хрусткі чіабати з фірмовим соусом на основі майонезу, сиром Дорблю, запеченою грушею та тонко нарізаним прошуто. Смакову композицію доповнює свіжа мікрозелень і делікатний бальзамічний крем. Гармонія солодкого, солоного й пряного.
Тонкі слайси ніжного ростбіфу з яловичої вирізки, запеченої до ідеального Medium Rare. Подаємо під фірмовим соусом Тоннато. Завершують страву каперси, кімчі з томатів чері, мікрогрін та делікатна стружка пармезану.
Солодкі болгарські перці, запечені до м’якості, очищені та нарізані. Подаємо з ніжним фірмовим соусом Тоннато. Завершують страву кремова фета та свіжий мікрогрін — для балансу смаку.
Тартар із яловичої вирізки, дрібно нарізаний, з маринованими корнішонами та цибулею марс. Заправлений соусом понзу, шріраче та кетчупом — для вдалого балансу пряності та умамі. Подається на подушці з фірмового соусу Цезар із пармезаном, анчоусами та діжонською гірчицею. Додаткові акценти — хрумкий чорний хліб, слайси перцю чилі, зелена олія, стружка пармезану та мікрогрін.
Соковитий лосось у дуеті з кремовим авокадо, ікрою тобіко та ніжним трюфельним айолі. Усе доповнює соєво-гірчична заправка й соус понзу, що створює гармонію смаку з азійським акцентом. Подається з хрусткими чіпсами з чіабати.
Охолоджене філе тунця, нарізане й заправлене трюфельним вінегретом — на основі трюфельної пасти, оливкової олії, лимонного фрешу, соєвого соусу, гірчиці та бальзамічного оцту. Подаємо на подушці трюфельного айолі з пікантним чері кімчі, скибкою лайма, мікрогріном та хрусткими чіпсами з чіабати.
Тонко нарізані слайси яловичої вирізки, щедро скроплені вишуканим трюфельним вінегретом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, соєвим соусом, солодкою гірчицею, медом та трюфельною пастою. Подається з каперсами, свіжою руколою, печерицями, крихтою з пармезану та мікрогріном.
Преміальна добірка сиров’ялених делікатесів: прошутто, пікантна ковбаса чорізо та класична мілано. У дуеті — вишукані сири: кремовий камамбер, витончений дорблю та козячий сир із пажитником. Подаємо з оливками каламата, медом і доповнюєм паличками грісіні.
Ніжний паштет на основі курячої печінки, вершкового масла, тим’яну, обсмаженої цибулі та моркви. Подається з джемом із томатів чері, апельсиновою цедрою та нотками кориці. Доповнений підсушеним хлібом, зеленою олією, кеш’ю та мікрогріном — для гармонії смаку й текстур.
Філе оселедця мариноване в ароматній олії з діжонською гірчицею та перцем. Подається з маринованою червоною цибулею, хрумкою смаженою картоплею та грінками. Завершують подачу мікрогрін і слайси перцю чилі — для пікантного акценту.
Бланшовані броколі та стручкова квасоля, заправлені пряним кімчі-соусом із міріном, рисовим оцтом та морською сіллю. У поєднанні — чері томати кімчі, що проходять легку бланшировку та маринуються в соусі чімчі з додаванням міріну, зелені, соусу теріякі та спецій. Яскравий, свіжий та зухвалий смак із корейським акцентом.
Соковиті темно-фіолетові оливки з грецького півдня з насиченим, трохи винним смаком. Ідеальні до вина, коктейлю або просто як легка закуска для повільного вечора на терасі.
Свіже листя ромену, делікатно вкрите соусом на основі анчоусів, яєчних жовтків, вершків і пармезану. Ніжне філе курки су-від підрум’янене до золотистої скоринки. У супроводі перепелиних яєць, чері, витриманого пармезану та хрустких чіпсів з чіабати.
Свіжий ромен у фірмовому соусі на основі анчоусів, жовтків і пармезану — ніжний, насичений, з яскравим післясмаком. Гарячі креветки в хрусткій панко-паніровці додають текстури та витонченості. У складі — перепелині яйця, томати чері та хрусткі чіпси з чіабати.
Мікс зелені — мангольд, бебі шпинат, меррі, рукола та листя буряка — заправлений темним вінегретом із французькою гірчицею, бальзамічним оцтом і соєвим соусом. Додані соковиті томати чері, обсмажена стручкова квасоля та ніжний ростбіф. Завершуємо подачу крихтою пармезану — для глибини смаку та текстурного контрасту.
Свіжий мікс салатів з тонкими слайсами прошуто, карамелізованою грушею та малиновим кюлі. Завершує композицію хрусткий кеш’ю та фірмовий соус на основі майонезу. Легкий, ароматний, із балансом солодкого й солоного.
Мікс салатів під екзотичним соусом манго з нотками апельсину, лимону, солодкого чилі та соєвого соусу. Доповнений тунцем у кунжутній скоринці, соковитими томатами чері, філе апельсина, фізалісом та кунжутом.
Стиглий кавун, ніжна фета, хрусткий айсберг і трішки синьої цибулі марс. Заправка з бальзамічного оцту, меду та гірчиці додає солодко-пряного акценту, а м’ята дарує літню прохолоду.
Соковиті томати, хрусткі огірки, солодкий болгарський перець і червона цибуля в поєднанні з маслинами Каламата та ніжною фетою. Заправлений ароматним грецьким соусом з оливкової олії, прованських трав, орегано та подрібнених волоських горіхів.
Тигрові креветки у хрусткій паніровці панко, обсмажені до золотистої скоринки. Подаються зі спайсі соусом.
Ніжні оладки з цукіні обсмажені до золотистої скоринки. Подаємо з крем-сиром, слабосоленим лососем та мікрогріном — легка, делікатна страва з балансом свіжості та кремової текстури.
Рум’яні палички з тягучої моцарели в хрусткій панко-паніровці. Подаються з журавлинним соусом — контраст, що закохує з першого шматочка. Ідеальна закуска для легкого аперитиву.
Українська класика з вишуканим акцентом! Насичений борщ із каре молодої телятини, запеченим у хоспері, що додає страві особливого аромату. Подається з генеральським салом, сметаною, хрусткими грінками, хроном та гірчицею.
Авторська інтерпретація класичної окрошки. У складі — тонко нарізані варені яйця, свіжий огірок, редис, куряче філе сувід і ніжний телячий ростбіф. Подається з кропом і зеленою цибулею. Заправка — на основі жовтка, грецького йогурту, айрану, хрону, лимонного фрешу, домашнього майонезу, гірчиці та мінеральної води.
Ніжний томлений лосось, приготований у травах, що надає йому особливого аромату. Подається на запеченому рисі басматі з вершковим маслом та бейбі шпинатом. Завершує страву соус гранатовий теріякі, який додає витонченого смаку.
Запечене філе дорадо зі шпинатом і вершковим маслом. Подається з бланшованими броколі та пармезаном. Легке, делікатне й збалансоване.
Філе тунця в кунжутній скоринці, обсмажене до ідеальної просмажки rare. Подається з овочами вок - морквою, броколі, стручковою квасолею та солодким перцем, приготованими з соєвим соусом, теріякі, кімчі та солодким чилі.
Куряче філе, мариноване зі спеціями, начинене вершковим крем-сиром і пікантною горгонзолою. Загортається у ніжний рулет, панірується у панко-сухарях і обсмажується до хрусткої золотистої скоринки у фритюрі. Подається на кільці з оксамитового картопляного пюре, доповнюється зеленим маслом і мікрогріном.
Каре телятини, мариноване у поєднанні ворчестера, соусу кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій, обсмажується до ідеальної скоринки в хоспері. Подається на соусі гранатовий теріякі — з нотами наршарабу, устриць, бальзаміку та чорного перцю.
Стейк з яловичої вирізки, маринований у поєднанні ворчестера, кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій, обсмажений у хоспері до бажаного ступеня прожарювання. Подається з овочами вок — броколі, морква, стручкова квасоля та солодкий перець у глазурі з соєвого, теріякі, кімчі та солодкого чилі соусів. Доповнений ароматним трюфельним соусом.
Ціна вказана за 100 грам без термічної обробки. Стей 300-400 грам. Витриманий мармуровий стейк із яловичої корейки, приготований у хоспері. Соковите м’ясо з насиченим смаком і правильною текстурою. Подається з перцево-вершковим соусом — м’який акцент, який розкриває характер.
Стейк із молочної телятини, маринований у пряній суміші ворчестера, кімчі, соєвого соусу, оливкової олії, тим’яну та спецій. Обсмажується в хоспері до карамелізованої скоринки. Подається з ароматним гранатовим теріякі, зеленим маслом, мікрогріном та слайсами чилі для пікантного акценту.
Ціна вказана за 100 грам без термічної обробки. Стей 300-400 грам.
Класичні спагетті аль денте в соусі з обсмаженого бекону, цибулі, часнику та петрушки, доповнені білим вином і курячим бульйоном. Завершення — вершки, яєчний жовток і тертий пармезан для шовковистої текстури. Подається з мікрогріном для свіжого акценту.
Паста тальятеле аль денте в ніжному вершковому соусі з обсмаженим лососем, рибним бульйоном і вишуканим рибним соусом. Подається з тертим пармезаном, кедровими горіхами, краплями зеленої олії та мікрогріном.
Равіолі власного виробництва з чорного тіста на основі борошона Семоли, жовтка та чернила каракатиці — з начинкою з білих грибів, печериць та цибулі порей, тушкованих у білому вині з вершками та часником. Подаються з ніжним вершковим соусом із трюфельною пастою та печерицями. Завершення — крихта пармезану та аромат трюфеля в кожному штриху.
Золотиста смажена картопля з хрусткою скоринкою та ніжною серединою. Подається з димним соусом BBQ.
Запечена скибочками до рум’яної скоринки зі спеціями - часником, паприкою, сіллю та чорним перцем.
Асорті овочів — кукурудза, болгарський перець, печериці, баклажан, цукіні та томати — маринується в ароматному міксі соєвого соусу, винного оцту, часнику, петрушки та спецій. Обсмажуються на грилі до легкої карамелізації, зберігаючи природну соковитість та смак.
Класичний італійський десерт у нашій авторській інтерпретації: ніжний мус на основі маскарпоне, вершків та курячого яйця, прошарований савоярді, просоченим кавою американо з коньяком та ромом. Завершення — легка маракуйова піна з апельсиновим соком і ноткою екзотики. Подається з сезонними ягодами, какао та свіжою м’ятою.
Ніжний пудинг із насіння чіа, настояний на кокосовому молоці з ванільним цукром. Подається з пюре з манго та маракуї, доповнений свіжими сезонними ягодами та м’ятою. Ідеальний легкий десерт із тропічним акцентом.
Холодне вершкове суфле з ароматною карамельною скоринкою.
Ніжне шоколадне брауні, приготоване з комбінацією білого, молочного та чорного шоколаду, вершкового масла та какао. Подається посипаним цукровою пудрою, прикрашеним свіжими сезонними ягодами, м’ятою та кулькою класичного пломбіру для повного десертного задоволення.
ванільне | ягідне | шоколадне
Наповнення змінюється — дізнавайтесь актуальний склад у офіціанта.